logo

Slagerij

Vlees, zuivel, brood, groenten & fruit

De smaak van vlees dat van een ervaren slager komt, is bijna niet te evenaren. Vertrouw daarom op Sterslager Bart en Els. Naast onder meer vleeswaren als hesp, (barbecue)worst, spek en kippenbouten kan u bij ons de volgende voedingswaren kopen:

Meerere stukken vlees
Assortiment brood
Tomatensalade
Salades

Huisbereide salades & collipakketten

Verder beschikken we over een ruim assortiment aan huisbereide salades en collipakketten, al dan niet op maat voor u en/of uw gezelschap samengesteld.

Ons rundvlees halen we bij onze eigen hoeve of lokale boeren bij wie we de dieren persoonlijk uitkiezen. Ons varkensvlees is exclusief afkomstig van brasvarkens. Dat vlees staat bekend om zijn sappigheid, malsheid en uitzonderlijk goede smaak.

Van smaakvol vlees genieten?

Kom langs in onze slagerij of plaats uw bestelling online!

Smakelijk communie- of lentebuffet

Heeft u een tuin-, communie- of lentefeest gepland? Dan kan u bij ons – ook buiten de communieperiode om – tegen € 24,00 per persoon een smakelijk lentebuffet bestellen. Dat buffet is verkrijgbaar vanaf tien personen en omvat:

Producten in de kijker
Lentebuffet
Burgers
Verschillende burgers

Onze burgerpartyformule, gegarandeerd een succes

Met onze burgerpartyformule wordt elk gezellig samenzijn gegarandeerd een succes. Tegen € 15,00 per persoon kan u vijf verschillende burgers en een snee beenham en spek op een teppanyaki- of gourmetplaat bakken.

Daarbij krijgt u hamburgerbroodjes en diverse groenten, garnituren en sauzen. Benieuwd naar onze vleesschotels en traiteurmogelijkheden? Geef ons een seintje om meer over onze service te weten te komen.

Open op 1 en 11 november

Op woensdag 1 november en zaterdag 11 november is onze slagerij van 07.30 uur tot 12.30 uur geopend.

Vlees in promotie